PIZZA DöNER BUNKER DE OMLOOP UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Döner Bunker De Omloop Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:29 Super blij met de kip Dankje wel :D
28 nov 2022 om 15:18 Ik had kipburger besteld ik krijg gwn normale hamburger en op thuisbezorgd staat 30 minuten bezorgtijd was gwn 40. Maar eten was wel lekker.
27 nov 2022 om 23:38 Super blij God bless you super blij met de extra kip Dankje
27 nov 2022 om 18:29 Een xxl kapsalon. Is gewoon een normale kapsalon bij andere cafetaria’s.
24 nov 2022 om 21:07 Eten was op tijd geleverd, ze belde netjes omdat de “Turkse pizza” niet meer aanwezig en bood een alternatief aan. Eten was heerlijk, volgende keer bestellen we weer hier.
24 nov 2022 om 11:28 Eten zoals altijd erg lekker, helaas bezorgtijd dit keer te lang en werd niet opgenomen waardoor ik niet meer wist of bestelling nog kwam. Eten is Top!! Vriendelijke bezorger ook!!
23 nov 2022 om 12:06 Cok guzel
21 nov 2022 om 19:10 Super lief bezorgen ik wil je bedankje voor het extra eten en drinken Dankje ben super blij x
20 nov 2022 om 21:57 Goed
19 nov 2022 om 21:20 So lekker dat broodje broodjes shoarma:D
19 nov 2022 om 8:32 Zompige smaaklose kapsalon. Was gewoon niet lekker
18 nov 2022 om 23:26 Ik was super blij met extra eten :D